top of page
Interieurprojecten & totaalprojecten op maat

Interieurprojecten & totaalprojecten op maat

Wij verzorgen uw totaalprojecten op maat.

Schrijnwerkerij Atelier De Kerf uit Zellik (Asse) is reeds jarenlang gespecialiseerd in maatwerk en totaalinrichting van woningen. Wij staan in voor de uitvoering en volledige coördinatie van alle binnenschrijnwerkerij en buitenschrijnwerkerij volgens plan of eigen ontwerp. Bij Atelier De Kerf uit Zellik bent u op de juiste plaats voor zowel de renovatie van uw oude herenwoning als voor de totaalinrichting van uw nieuwbouw project.
 

Van ontwerp tot realisatie. Schrijnwerken en interieurinrichting op maat in uw stijl, steeds rekening houdend met het vooropgestelde budget.

Atelier De Kerf uit Zellik (Asse) werkt reeds jaren nauw samen met een aantal gekende architecten en binnenhuisarchitecten, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 

Door de juiste interactie tussen deze vakmensen komen de mooiste projecten tot stand. Hedendaags - Klassiek – Modern – Minimalistisch – Landelijke woningen, ook de inrichting van Lofts of Exclusieve Woningen zijn onze troeven. Ook voor het plaatsen van deuren en ramen kunt u bij ons terecht. Contacteer ons voor een afspraak!

Verbouwingen

Renovatie

Nieuwbouw

Woninginrichting

Totaalinrichting interieur

Interieurprojecten

Vastgoedstyling

CONTACTEER ONS VOOR EEN GRATIS OFFERTE

bottom of page